1/3
 

HEM I GRÖNA SUIKKILA,

NÄRÄ VÄSTRA CENTRUM

 

HEM FÖR SINGLAR
OCH SMÅ FAMILJER

As Oy Turun Pryssinkatu, pääty

Ab Bostads Åbo Pryssgatan 11 är ett fyravåningshus med sammanlagt 30 bostäder. I lägenheterna på 38–73,5 m² finns egna effektiva kvadrater såväl för ensamboende som för små familjer. Hyresbostäderna är utrustade enligt nutidens grundnivå. I lägenheterna finns egen luftventilation och laminatgolv. I badrummen finns golvvärme och plats för tvättmaskin och torktumlare. Köket har en diskmaskin, ett kombinerat kyl- och frysskåp samt plats för mikrovågsugn.

Lägenheterna på första våningen har egna patior och lägenheterna på översta våningen har fritt ventilerande balkonger där delen ovanför balkongräcket är utrustad med balkongglas. I huset finns hiss. Husdjur är tillåtna.

I fastighetens första våning finns källarförråd för varje lägenhet samt ett förråd för utomhusredskap för allmänt bruk. Bolaget har 7 bilplatser med tak och 19 bilplatser utan tak, varav en har anpassats för rörelsehindrade. 

 

 

MÅNGSIDIGA SUIKKILA

Ab Bostads Åbo Pryssgatan 11 ligger på den gröna remsan i Suikkilabacken och Gustavsparken. Även om utsikten som öppnar sig från huset inte genast avslöjar det så finns Västra centrum med sitt serviceutbud på bara ett stenkasts avstånd. I Västra centrum finns bl.a. K-Citymarket, Prisma, Tokmanni, Lidl, Etola, Halonen, Sport Service, Hesburger och Västra centrums apotek. Dessutom finns det i Köpcentret Länsi 1 ett flertal mindre specialbutiker, en frisersalong, en skönhetssalong och en lunchrestaurang.

Suikkila finns också många olika typer av idrottscenter. I Västra centrum erbjuder Elixia idrottscentrum mångsidig aktivitet. På en dryg kilometers avstånd invid Satakundavägen finns FBC Turkus innebandyhall Sport Garden. Bakom Västra centrum i den lummiga Kungsbäcksdalen ligger ridcentret Metsäkylän Ratsastuskeskus.

Det närmaste simstället Impivaara simhall ligger på två kilometers avstånd. Under vintersäsongen finns det i Impivaara även ett servat skidspår och en skiduthyrning. Parkområdena i närheten och Metsäkylä-Kuninkoja naturskyddsområde med sina stigar erbjuder dessutom ett stort nät av lättillgänglig promenad- och löpterräng.

Pryssgatan börjar från Satakundavägen där det också finns mångsidiga Föli-förbindelser till bland annat Åbo centrum, Reso och Nådendal. Avståndet från Pryssgatan till Åbo torg är cirka 5 km, till Nådendal 15 km och till Reso 13 km.

 Karta 

Länsikeskus, Prisma
Länsikeskus, Citymarket
 

UTHYRNING

Kontakt

Tack! Vi har mottagit ditt meddelande.

 

Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas
PB 133, 20101 Åbo
010 55 010
www.veritas.fi