1/3
 

HEM I GRÖNA SUIKKILA,

NÄRÄ VÄSTRA CENTRUM

 

HEM FÖR SINGLAR
OCH SMÅ FAMILJER

Ab Bostads Åbo Pryssgatan 11 är ett fyravåningshus med sammanlagt 30 bostäder. I lägenheterna på 38–73,5 m² finns egna effektiva kvadrater såväl för ensamboende som för små familjer. Hyresbostäderna är utrustade enligt nutidens grundnivå. I lägenheterna finns egen luftventilation och laminatgolv. I badrummen finns golvvärme och plats för tvättmaskin och torktumlare. Köket har en diskmaskin, ett kombinerat kyl- och frysskåp samt plats för mikrovågsugn.

Lägenheterna på första våningen har egna patior och lägenheterna på översta våningen har fritt ventilerande balkonger där delen ovanför balkongräcket är utrustad med balkongglas. I huset finns hiss. Husdjur är tillåtna.

I fastighetens första våning finns källarförråd för varje lägenhet samt ett förråd för utomhusredskap för allmänt bruk. Bolaget har 7 bilplatser med tak och 19 bilplatser utan tak, varav en har anpassats för rörelsehindrade. 

 

 

MÅNGSIDIGA SUIKKILA

Ab Bostads Åbo Pryssgatan 11 ligger på den gröna remsan i Suikkilabacken och Gustavsparken. Även om utsikten som öppnar sig från huset inte genast avslöjar det så finns Västra centrum med sitt serviceutbud på bara ett stenkasts avstånd. I Västra centrum finns bl.a. K-Citymarket, Prisma, Tokmanni, Lidl, Etola, Halonen, Sport Service, Hesburger och Västra centrums apotek. Dessutom finns det i Köpcentret Länsi 1 ett flertal mindre specialbutiker, en frisersalong, en skönhetssalong och en lunchrestaurang.

Suikkila finns också många olika typer av idrottscenter. I Västra centrum erbjuder Elixia idrottscentrum mångsidig aktivitet. På en dryg kilometers avstånd invid Satakundavägen finns FBC Turkus innebandyhall Sport Garden. Bakom Västra centrum i den lummiga Kungsbäcksdalen ligger ridcentret Metsäkylän Ratsastuskeskus.

Det närmaste simstället Impivaara simhall ligger på två kilometers avstånd. Under vintersäsongen finns det i Impivaara även ett servat skidspår och en skiduthyrning. Parkområdena i närheten och Metsäkylä-Kuninkoja naturskyddsområde med sina stigar erbjuder dessutom ett stort nät av lättillgänglig promenad- och löpterräng.

Pryssgatan börjar från Satakundavägen där det också finns mångsidiga Föli-förbindelser till bland annat Åbo centrum, Reso och Nådendal. Avståndet från Pryssgatan till Åbo torg är cirka 5 km, till Nådendal 15 km och till Reso 13 km.

 Karta 

Länsikeskus, Prisma
Länsikeskus, Citymarket
 

UTHYRNING

Kontakt
 

Pensionsförsäkringsaktiebolaget Veritas
PB 133, 20101 Åbo
010 55 010
www.veritas.fi